Tuesday, December 4, 2012

Kampung ku ada Earthquake u ollss!

Okay. U might say "aaaaa?" or "whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat?"
Not a feature topic in our local newspaper but try googling "Gempa bumi di keningau". U might see this:


Actually, sikit je pun 1.9 and 3 magnitud je. tapi enough untuk mengejutkan orang sebab yela,jarang2 ada kan. what? memang jarang2 tapi pernah. not the first time.ce google.

Anyway, tak payah la nak fikir lebey2, pengajaran la, dosa la, pesta seks la.
dah memang Keningau tuh dekat Banjaran Crocker and terletak dalam kawasan sesaran tanah. again, please google.


Ha tuh dia location gegaran tuh...


so, no worries yeah..insyaallah. everything's gonna be okay..

eh..gambar bawah neh? saja nak menyelit2 je..depan rumah aku punya view daaa...



neh la town Keningau dari atas bukit..

dalam FB aku banyak lagi. carik sendirik!


2 comments:

NuReLLe said...

hopefully rosmah mansor x kan komen..ada earthquake kat keningau sbg pengajaran sebab org keningau tak menitik berat faktor alam sekitar dan perubahan iklim dlm pembangunan........mcm dia komen tsunami kat jepun.........=.="

Sky Sekai said...

hahahahha...berani dia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...