Sunday, October 14, 2012

Eminent 0812

Friday. October 12th.
As usual, our beloved Alumni's president will ring with last minute notification of anything and everything.
This time, dinner at PERMATA Bangi to celebrate current form 5 students of Sekolah Menengah Sains Selangor. Lucky me, i do have one recently bought jubah dress from my neighbour..ahaks..

This batch named themselves as Eminent. Mind you, not all batches will have such names to identify themselves. For example, yours truly. we simply name our batach as SMSS94.
Lack of creativity? or simply malas nak change the norms..

Hence, the dinner's theme was Malam Semarak Kasih Selaut Budi..
aku selamba je posted earlier in my FB "Malam Semarak Budi". clever me!


macam biasa. camwhoring everywhere.
meja kami neh meja VIP. Duduk siap dengan parents, kakak to students
tapi...sila buat mcm rumah sendiri..potpetpotpet...



Nampak tak presiden yang garang dan datang lambat?


Pojik memang tak suka pix neh tapi aku suka!
Zulia yang SINGLE & AVAILABLE cuba untuk tersenyum manis tapi aku tak tergoda hokayyy..
maybe ada orang lain? ehem.


Soon, budak2 ini akan lalui SPM (Good luck!) and pastuh melalak menangis sebab nak berpisah..
Bayangkan...budak yg masuk time form 4 pun bole terasa kehilangan..apatah lagi yang duduk SMSS dari Form 1..memang sadis..we could see each other again for sure, but surely, some we may not see again, and if we do, the situation will be different..
For what it's worth, adik2, this friendship will last and holds a special place in your heart..
sama mcm yang kami lalui sekarang..

contoh? tengokla..it's hard to say no to Pojik for his last minute request..
classmate aku for 3 years tu.

Pojik sebenornya dah malu. sebab parents budak2 tuh dah pelik.
"Macam neh ke anak aku bila dah jadi alumni?"
tak gitu Remy?

Haaaa..neh contemporary nasyid group..ala adik2..jangan la expect pitching betul segala...but this is better than the first pop group..

ni pulak Cik Intan. Ms Eminent of the night.
They have few categories of Best Dressed but this one, i guess everyone likes her till she got a standing ovation..
time aku dulu dek, kamim yang rendang2 neh kena uluk bak kata orang sabah..
kena usik bak kata orang switzerland..
hahh..tuptup malam neh ko menang..maybe budak2 skang dah x tgk paras rupa sgt kot..
oh you simply have superb personality..
papepun, all the best. ingat, it's a cruel world out here.

Kami nak pose jugak.
Pojik pandai cover dengan frame tuh kan,...
tak aci dol..


Dinner finito at around 12 midnight..so rempit balik la...
Hazreen nak balik rumah lagi...hahah

ok....number kat bawah takde kaitan dengan dinner..
tp ini nombor aku renew passport.
Ingat, nak renew passport, kena bawak :
Gambar x 2
Isi borang
Duit RM100 for 2 years or RM300 for 5 years.\

Kaw2 aku kena dengan ngan Leena bila aku cakap tak payah..hahaha
basically aku budget nak isi sana je..ambik pix skali..
kalau kat Plaza Glomac tuh, semua ada. sample isi borang pun ada..
tanya je Leng Chai yang ambil pix aku mcm akt bawah..leng kan?


aku sukaaaaa!!!!!!


4 comments:

cikgu said...

gugel...muke ko pakai tudung cam muke patung...comel...

dear, since ko rajin memblog...pekata ko join nuffnang...dpt income sambil2 ade org masuk baca n klik kt blog ko ni...

Ahmad Fauzi Sagap said...

Dol abis sume gambo ko upload ek!

Ahmad Fauzi Sagap said...

Dol abis sume gambo ko upload ek!

gugel said...

@cikgu hahahah...ti aku tgk..
Pojik, ske aaa...kahkahkaj

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...